Koti Tietoja Projektit Asiakastyöt Vieraskirja Rainbow Arch Palautelomake Kuvagalleria Ristikko Videogalleria Labra Blogi

Raimon Blogi

Mitä opiskelen?

Viimeksi päivätty 14.6.2020
Image

Opiskelen!

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, Datanomi.

Tulevaisuus?

Päivätty 14.6.2020
Haluaisin työskennellä tietotekniikka-alalla, esimerkiksi tietoturva-asiantuntijan tehtävät kiinnostavat minua!

Mitä voisin opiskella?

Tieto- ja viestintätekniikkaa tarvitaan kaikkialla! ICT-insinöörinä pystyt toimimaan alan asiantuntijatehtävissä alati muuttuvassa ja kansainvälistyvässä yhteiskunnassa. Erikoistuminen ohjelmointiin ja ohjelmistokehitykseen (developer), tietoteknisen ympäristön kyberturvallisuuteen (security) tai tietoverkkojen ja tietojärjestelmien ylläpitoon ja hallintaan (operations). .

Kuka olen?

Datanomi opiskelija

Olen Raimo Jämsén, Mikkeliläinen Datanomi opiskelija. Aloitin 2.9.2019 Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon. Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Ammatillisista tutkinnon osista pakollisia on 105 osaamispistettä ja valinnaisia 40 osaamispistettä. Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon tutkintonimike on datanomi. Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto sisältää kaksi osaamisalaa: käytön tuen osaamisala, datanomi ja lisäksi ohjelmistotuotannon osaamisala, datanomi.

Sinulle on postia?

Image


Image

Seuraa minua!

Tänään oli kesän lämpöisin päivä Mikkelissä, kaunis kesä päivä kului osittain kokouksessa.