Tilaa uutiskirjeemme

Projektit

 • Ohjelmointi

  Ohjelmointiprojekti

  Verkkosivun toteutus HTML- ja CSS-tekniikoilla

  Kuvaus: Toteuta staattiset verkkosivut html- ja css-tekniikoilla. Hyödynnä kumapaakin tekniikkaa monipuolisesti. Sivujen tulisi täyttää seuraavat vaatimukset: Sivusto sisältää ainakin kaksi erillistä sivua, jotka on linkitetty toisiinsa. Useampiakin sivuja saa olla. Sivuston ulkoasun muotoiluun on käytetty CSS-kieltä. HTML-elementtejä on käytetty oikein ja monipuolisesti eli sivustolla on tekstikappaleita, otsikoita, listoja, taulukoita kuvia ja linkkejä. Sivuston koodi on validia (tarkista sivu validaattorilla)

  Valmis: 8.4.2020

 • Verkkosivuprojekti

  Verkkosivuprojekti Toteuta staattiset verkkosivut html- ja css-tekniikoilla. Hyödynnä kumapaakin tekniikkaa monipuolisesti. Sivujen tulisi täyttää seuraavat vaatimukset: Sivusto sisältää ainakin kaksi erillistä sivua, jotka on linkitetty toisiinsa. Useampiakin sivuja saa olla. Sivuston ulkoasun muotoiluun on käytetty CSS-kieltä. HTML-elementtejä on käytetty oikein ja monipuolisesti eli sivustolla on tekstikappaleita, otsikoita, listoja, taulukoita kuvia ja linkkejä. Sivuston koodi on validia (tarkista sivu validaattorilla) Julkaise sivut internetissä esim. paja.esedu.fi-palvelimella. Sivuston lähdekoodi löytyy githubista oman käyttäjäprofiilisi alta. Palautus tapahtuu lähettämällä linkit seuraaviin paikkoihin: Projektisuunnitelma (mieluusti Githubin Projects tai Trello, myös mikä tahansa muu tapa toteuttaa suunnitelma käy, kunhan on havaittavissa, että suunnitelma on tehty ja sitä on mietitty) Valmis sivusto jollakin www-palvelimella. Voit käyttää jotakin omaa www-palvelinta tai siten it.esedu.fi-palvelinta. Käyttäjätunnukset ja salasanat palvelimelle saat opettajaltasi, jos ne eivät ole vielä tiedossasi. GitHub-linkki sivuston lähdekoodiin.

  Valmis: 18.5.2020

 • Linux-palvelimen asennus

  Raspberry Pi -luokan serveriksi tarvitaan verkkoyhteydellä varustettu tietokone. Tietokoneeseen asennetaan käyttöjärjestelmäksi Linux, tarkemmin sanottuna Ubuntu 16.04. Ennen asennusta ota koneesta talteen kaikki tarvitsemasi tiedostot, sillä uuden käyttöjärjestelmän asentaminen poistaa kaikki aikaisemmat tiedot.

  Valmis: 5.7.2020

It-Velhot web design, copyright © 2020 by Raimo Jämsén Data2019C

Style Social Media Buttons